Hundpensionat

Prislista Pensionat


På Hunderiet finns i dagsläget sju hundgårdar i olika storlekar. Huskygården, Storgården, Mellangården, Lillgården, Minigården, Bakgården och Lilla Hagen. Här delar vi upp hundarna i grupper där de känner sig trygga och har kompisar att leka med om de vill. Lugn & ro är också en viktig del, då hundar vilar/sover en hel del under ett dygn. Vi utgår inte att  jobba med att hundarna tillbringar sin mesta tid i boxar, utan de vistas tillsammans i grupper med vår personal. En del lapar sol och håller uppsikt från någon av alla de upphöjda liggplatserna medans andra springer och jagar ifatt varandra. Soldyrkarna ligger gärna på soldäcket och slappar medan andra gräver gropar i marken för att sedan lägga sig i dem.


Detta är hundarnas lya, lekplats, vilostund och rastgård. Pensionatet är sammanlänkat med vår dagisverksamhet, dvs här gäller samma rutiner och ritualer. Det lilla som skilljer är att hundarna utfodras och sover över hos oss. 


För er som är intresserade av pensionat och inte varit här tidigare så är ni välkomna att höra av er till oss för att boka in ett besök. 

2024 Stängda dagar


23 februari

10 maj

7 juni

11 juni

24-30 juni

1-7 juli

21-24 november

29 november - 1 december

TJÄNSTER

Varje påbörjat nytt dygn faktureras oavsett vilken tid du väljer att lämna och hämta din hund

Helgfri vardag


Måndag-Fredag (tid enligt överrenskommelse)190 kr/dag

Helgdag


Lördag & Söndag (tid enligt överrenskommelse)260 kr/dag

Storhelg


Storhelger ( tid enligt överrenskommelse)


Julafton, Juldagen, Annandag jul, Nyårsafton, Nyårsdagen, Långfredagen, Påskafton, Påskdagen, Annandag påsk, Valborg (första maj), Kristihimmelsfärdsdag, Nationaldagen, Midsommarafton & Midsommardagen

Övernattning måndag-fredag

500 kr/dag

50 kr/natt

75 kr/natt

Övernattning fredag-måndag

Löptik


50 kr/dygn