Våra hundar

Våra hundar 


Här kan ni läsa en liten presentation om alla våra Siberian Huskys

Ni kan också följa våra äventyr på Instagram - Wolfvens Illusion  

Tikar


Nikky 

Född 2012

Nikky - vår fantastiska ledarhund. Med sitt stora lugn i alla situationer så är hon one of a kind. Pålitlig när man behöver det som mest, hög arbetsmoral och ett oändligt tålamod. 


Nikky är mamma till Mohiico, Flo och Ulv. 


Nayana 

Född 2013

Nayana är en tik med showlinjer, utställd med Excellent. Hon har gått mycket i led med Nikky men trivs bäst när det går i lite lugnare tempo. Nayana är väldigt följsam, trygg, självsäker och har hög pondus. 


Beauty - Bjutte

Född 2013

Bjutte är en stor och stark tik med seppalalinjer. Hon tycker bäst om att jobba längre bak i spannet - hon vill jaga. Arbetsmoralen är hög och hjärtat är av guld. Bjutte och Nanuq är kullsystrar. 


Nanuq

Född 2013

Sötaste Nanuq, vårt lilla busfrö. Hon kan gå på alla platser i spannet men går oftast som swingdog dvs bakom ledaren. Med en ständig räv bakom ena örat så har man aldrig tråkigt ihop med Nanuq. Bailey

Född 2014

Kaxiga Bailey är inte så tuff som hon tror men man kan ju alltid försöka. Denna lilla räv älskar att arbeta och var med i teamet i Polardistans 2017. 

Bailey är en riktig kelgris och vill alltid vara med när det händer något. 


Nayeli

Född 2014

Nayeli (till höger) är en riktig liten galenpanna. Het och väldigt ivrig så fort en sele kommer fram. Nayeli vill bara jobba. Det blir PANIK om hon inte får springa! :)  Känslig men snäll tjej, en av våra ledarhundar. 


Chinnoq

Född 2015

Finaste Chinnoq. Tuff tjej, enormt självsäker och trygg och har varit sen valp. Man kan inte annat än älska hennes temperament. Bilden är från hennes första utställning på rasspecialen då hon vann sin klass. Hon kan jobba överallt i spannet och hon gör det med glädje. 


Flo

Född 2016

Flo (till höger) är vår egen uppfödning. Hon var den i kullen som var mest framåt och hon var stentuff. Såklart ville vi behålla henne. Flo är en kaxig liten räka och helt fantastisk som draghund. Hon går som ledarhund och hon är het, snabb och framåtdrivande. 


Chanel

Född 2019

Chanel (till vänster) har den sötaste personligheten. Sällskapssjuk och sitter gärna i knät. Hon är smäcker och smidig, en riktig arbetsmyra med tonvis av energi. Något annat hade varit konstigt då hon härstammar från högpresterande hundar. Chanel är kullsyskon med Bolt.